ik doe mijn werk graag.
het afdelingsgebeuren, al die morsige pogingen om samen te koken, het gewoel in de keuken, het tegen elkaar op gebots soms, ieder die met zijn eigen favoriete ingrediënten aan komt zetten, de ene die al aan de tiramisu is begonnen en de ander die een plek zoekt om uien te snipperen. de chef die zegt dat het sneller moet gaan, dat de klanten wachten, en ondanks het gepuf en geblaas en het soms snijden in eigen vel toch vaststellen dat we opnieuw een gerecht hebben klaargespeeld dat de gasten voedt, waar ze nieuwe energie van krijgen en dat een culinaire nieuwsgierigheid opwekt die ze meenemen naar huis. op het einde van de dag hangen we onze schort aan de haak, ruimen de keuken op, dekken de tafel voor de volgende dag.
Het tijdschrift Persoonsgerichte experiëntiële Psychotherapie is het wetenschappelijke tijdschrift voor professionals in de GGZ in Nederland en Vlaanderen die werken vanuit of affiniteit hebben met het persoonsgerichte (client centered) referentiekader.