Close
tijdschriftpersoonsgerichte
experiëntiële
psychotherapie
Procesgericht
Existentieel
Interactioneel
Integratief

Vieren én Veerkracht – 10de congres van het Centrum Late Effecten Vroegkinderlijke chronische Traumatisering (CELEVT), 23 november 2023, Amersfoort

CONGRESVERSLAGHeidi Deknudt - 62–2 (2024)

VOORVERTONING

‘We werden deze morgen wakker in een ander Nederland’ was een openingsuitspraak van zangeres Shura Lipovsky op dit congres dat plaatsvond de dag na de Nederlandse verkiezingen en waarop de verkiezingsuitslagen waren bekendgemaakt. Ronny Bruffaerts eindigde de dag met een pleidooi voor meer kennis over trauma in de algemene bevolking om zo een gepast beleid te kunnen ontwerpen. De politiek sloop erin. Deze jubileumeditie van het CELEVT-congres stond in het teken van vieren en veerkracht. Dag- voorzitter Christel Kraaij vierde Martijne Rensen met mooie woorden en een mooi boeket want er werd afscheid van haar genomen na een lange carrière.

 

Het tijdschrift Persoonsgerichte experiëntiële Psychotherapie is het wetenschappelijke tijdschrift voor professionals in de GGZ in Nederland en Vlaanderen die werken vanuit of affiniteit hebben met het persoonsgerichte (client centered) referentiekader.