Close
tijdschriftpersoonsgerichte
experiëntiële
psychotherapie
Process-oriented
Existential
Interactional
Integrative

Van feedback naar groei: De kracht van supervisie en intervisie in de klinische praktijk – Studiedag VVKP 21 april 2023, UPC Duffel

CONFERENCE REPORTSigrid Vandepitte - 61–3 (2023)

PREVIEW

Patrick Engelhardt, voorzitter van de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP), verwelkomde het zeventigtal aanwezigen met een korte toelichting over de huidige aandachtspunten die bij de VVKP leven. De vereniging ondergaat een cultuurshift, waarbij er meer aandacht komt voor de diversiteit van het werkveld waarbinnen de klinisch psycholoog zich beweegt. Die diversiteit weerspiegelt zich in de samenstelling van de studiedag. Er komen sprekers zowel vanuit verschillende therapiestromingen als vanuit verschillende hulpverleningslijnen. Zo wordt er op deze studiedag een workshop gepresenteerd over intervisie voor eerstelijnspsychologen.

 

The tPeP (Journal Person-centered experiential Psychotherapy) is the scientific journal for Dutch and Flemish psychotherapists, psychologists, and psychiatrists, that work from, or are interested in a client-centered perspective.