Close
tijdschriftpersoonsgerichte
experiëntiële
psychotherapie
Process-oriented
Existential
Interactional
Integrative

Vieren én Veerkracht – 10de congres van het Centrum Late Effecten Vroegkinderlijke chronische Traumatisering (CELEVT), 23 november 2023, Amersfoort

CONFERENCE REPORTHeidi Deknudt - 62–2 (2024)

PREVIEW

‘We werden deze morgen wakker in een ander Nederland’ was een openingsuitspraak van zangeres Shura Lipovsky op dit congres dat plaatsvond de dag na de Nederlandse verkiezingen en waarop de verkiezingsuitslagen waren bekendgemaakt. Ronny Bruffaerts eindigde de dag met een pleidooi voor meer kennis over trauma in de algemene bevolking om zo een gepast beleid te kunnen ontwerpen. De politiek sloop erin. Deze jubileumeditie van het CELEVT-congres stond in het teken van vieren en veerkracht. Dag- voorzitter Christel Kraaij vierde Martijne Rensen met mooie woorden en een mooi boeket want er werd afscheid van haar genomen na een lange carrière.

 

The tPeP (Journal Person-centered experiential Psychotherapy) is the scientific journal for Dutch and Flemish psychotherapists, psychologists, and psychiatrists, that work from, or are interested in a client-centered perspective.